Om Vitec Infoeasy AS

 

infoeasy - din partner i ERP_2

 

Vitec infoeasy AS er en kompetansebedrift som utvikler og selger ERP systemet Infoeasy. Vi har kunder over hele landet og er en betydelig aktør innen flere bransjer. I de siste årene har vi også fått mange kunder i Sverige.

Vitec infoeasy AS tilbyr totalløsninger inkludert kurs og opplæring, konsulent tjenester og brukerstøtte.  Vi har egen avdeling for programutvikling og vi leverer også tekniske konsulenttjenester.

Infoeasy kan driftes som ASP/Skytjeneste gjennom vår samarbeidspartner.

 

Historie 

 

I 1979 ble Klient-regn, K-fakt og K-lønn tatt i bruk. Løsningen var i utgangspunktet utviklet for regnskapskontorer, men ble etter hvert tatt i bruk i flere bransjer. Firmanavnet var Scanvest som senere ble til Scanvest Olivetti.

Infoeasy ble på denne tiden tatt i bruk som produktnavn.

 

I 1991 ble programvare avdelingene i Scanvest Olivetti etablert som egne selskap. Da så InfoVest Systempartner dagens lys og selskapet fikk med seg kildekode, kundeportefølje og ansatte. I 2002 overtok Tieto Enator og i 2005 Daldata As og Daldata Bergen AS ble etablert. I desember 2013 endret selskapet navn til Infoeasy AS. I juni 2015 ble Infoeasy AS kjøpt opp av det svenske selskapet Vitec, og endret deretter navn til Vitec Infoeasy AS.

 

 

Sentralbord 

Telefon sentralbord: 55 54 71 00
E-post: salg@infoeasy.no

Åpningstider: 8.30- 15.30

 

Support 

Telefon Infoeasy Support: 55 54 71 71

E-post Infoeasy Support: support@infoeasy.no

Åpningstider: 8.30-15.30

 

Besøks- og postadresse: 

Vitec Infoeasy AS

Veversmauet 8

5017 Bergen

 

Foretaksregisteret 

Organisasjonsnummer: NO 981 875 923 MVA

 

Firmafakta  

Vitec Infoeasy AS har 18 ansatte, og i 2013 var selskapets omsetning på NOK 20,9 millioner kroner. Dun & Bradstreet Norway AS klassifiserer Infoeasy AS (tidligere Daldata Bergen AS) i rating klasse AAA, som er den beste.

 

 D&B Firmafakta  |  D&B Business report