ERP løsning for entreprenører

infoeasy gjør din hverdag i entreprenør bransjen enklere 

 

infoeasy Entreprenør tilbyr smarte bransjetilpassade forretningsløsninger som kan tilpasses din bedrift sine behov og situasjon. Dette gir din bedrift full kostnadskontroll over prosjekt og økonomi.

 

infoeasy Entreprenør er en detaljrik ERP systemløsning som gir deg den funksjonalitet som du trenger slik at din bedrift kan håndtere både små og store prosjekt. En funksjonell og rask lønnsadministrasjon gir et mer effektivt og kostnadsoptimalt ressursbruk.

 

Dynamiske time- og prosjektrapporter med oversikt over både inntekts- og kostnadssiden av prosjektene sikrer optimal økonomistyring og gir prosjektleder viktige data for den videre oppfølgingen.

 

Hvorfor velge infoeasy Entreprenør? 

 

Infoeasy AS er i en størrelsesskala som gjør at vi alltid er tett på den enkelte entreprenørens behov med tilpassade løsninger. Vi har lang erfaring med å skreddersy det modulbaserte og skalerbare forretningssystemet infoeasy slik at det åpner for et fleksibelt og kostnadsoptimalt bruk og en optimal prosjektstyring.  

 

infoeasy gir din bedrift full kontroll over alle detaljer og kvalitetssikrer ditt prosjekt! 

 

 

 entreprenør it 

 

 

  Hovedfunksjoner: 

 

- Prosjekt- og maskinregnskap

- Timeregistrering på ansatt og maskin

- Fakturering, ordre, lager og innkjøp

- Prosjekt og kundeoppfølging (CRM)

- Drill down rapportering

- Verkstedsmodul med booking og utleie

- Lønn og personal

 

 

 
 

KUNDEHISTORIER

Johan-Kjellmark-AS

Johan Kjellmark AS er et allsidig firma som utfører det meste innen bygg. Selskapet har over 60 ansatte og utfører betongarbeider, mur, puss, flis og alle former for trearbeider. Entreprenørbedriften har også eget verksted.

 

 

Nilsen-Haukland-as

Nilsen & Haukland AS ble etablert i 1987, og har over 80 ansatte. Selskapet opererer i de fleste fagområder innenfor byggfaget og har store og små oppdrag både for private og offentlige kunder.