ERP løsning for verksted og motorbransjen

Fordeler med infoeasy Verksted: 

infoeasy gir deg full kontroll på kjøretøy, maskiner, kundeforhold, historikk og lønnsomhet i verkstedet. Bransjeløsningen passer for alle bedrifter med eget verksted og som driver med service og vedlikehold av objekter. 

 

Vår systemløsning er utviklet i tett dialog med våre brukere, og benyttes av bilverksteder, bilforhandlere, samt verksteder for buss og tyngre kjøretøy. I tillegg til bilbransjen brukes infoeasy hos bedrifter med service og vedlikehold på maskiner og utstyr. IT løsningen benyttes av bedrifter fra få til flere hundre ansatte.

 

infoeasy Verksted er lett å bruke, raskt å ta i bruk, og kan tilpasses verkstedets behov. Vårt verkstedssystem kan fritt benyttes av kjedeuavhengige verksteder.

 

infoeasy verkstedssystem kan enkelt installeres lokalt, men kan også driftes som ASP tjeneste gjennom vår samarbeidspartner.

 

 

Vil du ha mer informasjon, eller ønsker du en online-demo?

Send inn dine kontaktopplysninger og du blir kontaktet.

 

 

Gi meg produktinformasjon - infoeasy ERP systemer

 

 

Velg nedenfor hvilke arbeidsprosesser og funksjoner du vil vite mer om.

           

        Verkstedsystem

 
 

KUNDEHISTORIER

 mekonomen

 

Mekonomen i Norden 

Mekonomen er Skandinavias største verkstedskjede med mer enn 1200 verksteder. Verkstedskjeden har valgt infoeasy som strategisk IT-løsning for sine bilverksteder.

 

 

Mardahl maskin 

Mardahl Verksted
 

- Vi har fått en enklere hverdag etter at vi tok i bruk verkstedsystemet fra infoeasy. Vi har nå full kontroll på biler og utstyr, og alt fra innkalling til historikk er ivaretatt.