Bransjeløsning for regnskapsbyrå

Infoeasy AS har utviklet og levert IT-løsninger til regnskapsbransjen i over 30 år. Dette langsiktige samarbeidet har gjort brukerne til de viktigste bidragsyterne knyttet til brukervennlighet og funksjonalitet, noe som i betydelig grad har påvirket utviklingen av våre løsninger. Dagens infoeasy er derfor fullspekket med smart og effektiv funksjonalitet som er spesialtilpasset i henhold til krav satt av myndigheter, regnskapsbransjen og deres kunder.

 

Modulbasert og flesibelt 

infoeasy Regnskapsbyrå er en modulbasert og komplett bransjeløsning. Løsningen er fleksibel og skalerbar og inneholder en rekke standardiserte funksjoner og optimalisert funksjonalitet knyttet til regnskap og regnskapsrutiner. En av fordelene med å velge infoeasy er at løsningen er lett å lære og enkel og bruke, samt at du får alle behov dekket i en helhetlig, integrert totalpakke. Les mer om våre moduler i toppmenyen "infoeasy produkter".

 

 


 

 

Velg system ut fra klientenes bransje 

Har regnskapskontoret kunder / klienter i bransjene der infoeasy står sterkt? Med ASP / Skytjenester drifter vi all programvare for regnskapskontoret.

 

En av fordelene med ASP er at kontoret kan tilby kunder pålogging til eget firma. Regnskapskontoret kan da tilby programvare (infoeasy), regnskapstjenester og rådgivning som et helhetlig konsept for sine klienter.

 

infoeasy Regnskap skjemabilde_2 

 

 
 

KUNDEHISTORIER

okohuset

Økonomihuset er blant landets ledende kontor innenfor regnskap og rådgivning. De har over 1800 kunder i sin portefølje innenfor de fleste bransjer, og har benyttet
infoeasy ERP systemer siden 1987.